Meervoudige Merkaba Heling

Meervoudige Merkaba Heling leidt tot verbetering, verandering, harmonisering, verlichting, ondersteuning of totale heling van een klacht.
Deze heling kan worden gegeven voor:

  • fysieke
  • emotionele
  • mentale en/of
  • spirituele klachten.

Het werkt op alle niveaus. Je kunt bijvoorbeeld een heling ontvangen voor (erfelijke) ziekten, ouderdomsklachten, breuken, wonden, pijnklachten, voedingsproblemen, angsten, verslavingen, problemen met het gezin, seksuele identiteit of ras of alleen-zijn of keuzes die je maakt of niet kan maken.

Het resultaat van de heling is per persoon heel verschillend. Ook de tijdsduur en het aantal behandelingen die nodig zijn, blijken per persoon heel verschillend te zijn. Het kan ook zijn dat je eerst een verergering van de klacht ervaart voordat de verbetering optreedt. Oorzaken liggen soms dieper en dit kan wat geduld vragen.

Samen kijken we naar de diepere (spirituele) betekenis en signaalfunctie van je klacht. Bewustwording van de diepere oorzaak kan essentieel zijn voor de heling.

De heling

Alle klachten worden herleid naar een plaats op je fysieke lichaam. Dat is dan de ingang voor de heling. De heling vindt plaats door handoplegging op of boven het lichaam.

Vooraf is nooit bekend hoe lang de heling gaat duren. De meeste helingen duren van enkele tot 10 minuten, maar het kan ook langer zijn. Dat de helingtijd vaak korter is in vergelijking met andere typen helingen, komt doordat deze helingen werken met hele grote en intense stromen energie (liefde en licht). Ze zijn dus in een relatief korte tijd heel effectief.

Nawerking

Deze heling is zeer krachtig en kan lang doorwerken. Soms is na de heling een onmiddellijk effect waarneembaar of voelbaar, maar dit kan ook een paar dagen of weken duren. Soms verergert een klacht eerst om uiteindelijk een verbetering op te leveren.

Sommige mensen voelen zich direct na de heling heel prettig. Bij anderen komen er de eerste dagen veel emoties los en ze voelen zich wat labiel. Dat zijn normale reacties. Het enige dat je hoeft te doen, is veel water te drinken en goed voor jezelf te zorgen.

Ik kan je nooit beloven dat je klachten verholpen worden. Het resultaat is afhankelijk van je blauwdruk en jouw specifieke wensen en/of verlangens. Zo kan je het verlangen hebben om volledig te genezen, maar op een ander bewustzijnsniveau het verlangen hebben om het ziekteproces om andere redenen door te maken. Het gaat erom je open te stellen voor Gods liefde en licht en erop te vertrouwen dat wat gebeurt in jouw hoogste goed is!

Als je nog vragen hebt, neem even contact met mij op.